pondělí 2. června 2014

S hlavou v oblacích (pejru) - Kateřina Petrusová

Zdravím čtenáři,
tak dnes tu máme jen takovou mini recenzi. Snad si jí užijete.


Originální název: S hlavou v oblacích (pejru)
Autor: Kateřina Petrusová
Nakladatelství: Fragment
Počet stran: 119

Anotace

Stačí okamžik a váš život může být vzhůru nohama! Něco o tom ví i Markéta, kreativní ředitelka malé reklamní agentury, které víkend v jižních Čechách změní život. Kam se poděla profesionálka z města, která to má v hlavě srovnané? Pár sebevíc příjemných chvil na vesnici po boku typického „vidláka“ přece nemůže změnit celý pohled na svět! Nebo snad ano? 


Jak jsem se ke knize dostala

Koupě této knihy má jediný důvod, ale docela podstatný a to, že autorku zbožňuju a můžu hrdě prohlásit, že vlastní všechny její zatím vydané knihy. 

Stručný obsah knihy

Markéta jede na víkend za svými přáteli, kteří na ní čekají na chatě.  Při cestě jí, ale do silnice vleze kůň a ona se lekne a skončí i s autem v příkopu. Jí se nic nestane, ale auto jaksi nemůže vyjet. Rozhodne se trochu zariskovat a nasedne na koně, aby se dostala do nejbližší vesnice. Kůň jí zavede na k sobě domů, kde potká hysterku a Marvina. Samozřejmě tím, to jen začíná.


Obálka

Obálka je slaďoučká. Akorát na takové čtení v létě na zahradě. 


Celkový dojem na knihu

Knihu jsem přímo zhltla a užila si jí od prvního až do posledního slova. Kniha, jako všechny od této autorky byla čtivá, vtipná a hlavně dokonale vyvážená. Moc překvapení nás zde nečeká, ale je to dokonalé oddechové čtení. Pánové takový druh knih nečtou, ale i přesto bych to doporučila naprosto všem. 

Vaše *Nen* :)

Žádné komentáře:

Okomentovat