středa 25. června 2014

Tygrův osud - Colleen Houck

Zdravím čtenáři,
Snažila jsem se rozepsat, ale vůbec mi to nešlo. Je to tedy spíše mini recenze. Snad se bude líbit.

Originální název: Tiger´s Destiny
Autor: Colleen Houck
Překlad: Karolina Medková
Nakladatelství: CooBoo
Počet stran: 432
Typ vazby: Hardback
Serie: Tygří sága

Anotace

Kelsey a její tygři splnili už tři úkoly bohyně Durgy a zbývá jim naplnit jen poslední, závěrečné proroctví, aby konečně zlomili kletbu. Jejich další pouť vede na Andamanské ostrovy, kde mají získat poslední Duržin dar – ohnivý bič – a s ním pak cestovat napříč časem, aby se pokusili porazit Lokeše, který je teď silnější a mocnější než kdy dřív. Na cestě je čeká spousta nebezpečí, bolestivých ztrát, ale také rozhodnutí, která mohou zásadně ovlivnit nejen splnění jejich úkolu, ale také osud každého z nich…je?

Jak jsem se ke knize dostala

Jelikož je to poslední díl a já předchozí díly četla, tak jsem zvědavá, jak autorka zakončí serii. S kterým z tygrů nakonec Kelsey skončí.

Stručný obsah knihy

Začínáme probuzením Kelsey, když byla unesena Lokešem. Postupujeme a až se nakonec tři hlavní hrdinové odhodlají splnit i čtvrtý úkol od bohyně Durgy. 


Obálka

Nádherná. Je hned druhá nejoblíbenější ze serie. První je z prvního dilu.


Celkový dojem na knihu

Kniha byla napínavá a zajímavá od první řádky až po tu poslední. Jednoznačně tento díl byl ten nejlepší. Jsem strašně šťastná, jak to nakonec skončilo. Musím se omluvit, že toho nebylo moc napsané v obsahu, ale vážně skoro všechno je to vyzrazování a já vám nechci pokazit zážitek z knížky. Jediné co můžu už jen dodat je to bylo to DOKONALÉ!!! 

Vaše *Nen* :)

1 komentář: